Gizlilik Sözleşmesi

Gizlilik Politikası

1. Benzersiz İçerik web sitesi kayıtlı ve misafir kullanıcılara ait hiçbir bilgiyi (e-posta, adı, soyadı, telefon numarası vb.) web sitesinde yayınlamaz. Kullanıcı aksini belirtmediği müddetçe hiçbir iş ortağı, şirket, kurum ya da diğer kuruluşlar ile paylaşmaz.

2. Kullanıcıların kişisel bilgileri yalnızca aşağıda belirtilen durumlar söz konusu olduğunda;

a. Yasal mercilerden alınacak bu yöndeki talep doğrultusunda,

b. Mülkiyet haklarının korunması ve savunması amacıyla,

c. Kullanım şartlarında kabul ettiğiniz kurallar çerçevesinde,

üçüncü kişilere sunulabilir.
3. Sitemizdeki kayıtlı kullanıcı bilgileriniz sadece sizin tarafınızdan görüntülenebilir. Bu bilgiler hiçbir şekilde satılamaz, kiralanamaz veya takas edilemez. Bu sözleşmenin maddelerinde belirtilen durumlar dışında bu işlemlerin gerçekleştirilmesi mümkün değildir. Bu sözleşmede taahhüt edilen şartların yerine getirilmesi için gerekli önlemler alınmaktadır.
4. Toplanan verilen genel kullanıma açık olmayacak bir şekilde güvenli bir veri merkezinde saklanmaktadır. Bu verilerin korunması için her türlü standart yerine getirilmektedir.
5. Kayıt olurken kullandığınız bilgileri güncelleyebilir gerektiğinde değiştirebilirsiniz. Gizlilik ve Hizmet sözleşmelerinin ihlali söz konusu olduğunda üyeliğiniz bu sebeple silinebilir veya askıya alınabilir.
6. İnternetin genel kullanımındaki açıklar sebebiyle oluşabilecek veri hırsızlıkları neticesinde bilgilerinizin ele geçirilmesi ihtimali mevcuttur. Böyle bir durum oluştuğunda bu kullanımdan www.benzersizicerik.com sorumlu tutulamaz ve oluşabilecek zarar www.benzersizicerik.com'in sorumluluğunda değildir.
7. Bazı durumlarda kişisel olmayan verileriniz toplanabilir ve verisel işleme amacıyla kullanılabilir. İstatiksel anlamda analiz imkanı veren bu bilgilere kullandığınız brower, sitemize ulaştığınız link veya domain örnek verilebilir.
8. Sitemizi ziyaret ettiğinizde bilgisayarınıza bilgi konabilir. Bu bilgi belirteci (cookie) formatında ya da farklı formatlarda olabilir. Bu belirteç sitemizin daha iyi çalışması ve size daha iyi hizmet sunmak gayesi ile size ait ilgi alanlarının ve tercihlerin saptanmasını amaçlar. Kullanmış olacağınız browserda ''cookie''lerin onaylanması ile ilgili belirteçleri kabul etmiş sayılır ve gerektiğinde bunu browserınızdan kaldırabilirsiniz. Detaylı bilgiyi browserınızın gerekli kullanım ve yardım talimatlarında bulabilirsiniz.

9. IP adresiniz Web Sitesinin ve serverlarımızın sürekli çalışır halde bulundurulması, yönetilmesi ve sorunların çözülmesi amacıyla kullanılmaktadır. Size ait IP adresi sizin tanımlanmanızda kullanılmaktadır.

10. Bu Web Sitesi diğer web sitelerine link vermektedir. Gizlilik Güvencesi sadece bu Web Sitesi içerisinde geçerlidir ve diğer web sitelerini kapsamamaktadır. Bu web sitesinden link ile gidilecek diğer web sitelerindeki kullanım ile ilgili o sitelere ait Gizlilik Güvencesi ve Kullanım Şartları geçerlidir. Bu Web Sitesinden linkle gittiğiniz diğer web sitelerinde o sitelere ait Gizlilik Güvencesi ve Kullanım Şartları metinlerini bularak okumanız önerilir.

11. Onemsoft Bilişim ve İnternet Hizmetleri bu metin içindeki her türlü bilgiyi değiştirme hakkını saklı tutar. Bu siteyi kullanarak bu "Gizlilik Güvencesi" nde yapılacak her türlü düzenleme ve değişikliği kabul etmiş sayılıyorsunuz.

Kişisel verileriniz koruma altında

Onemsoft Bilişim olarak, müşterilerimizin özel hayatlarının gizliliğine saygı duyuyor ve önem veriyoruz. Bu nedenle müşterilerimizin kişisel verilerinin kullanılmasında, müşterilerimizin temel hak ve özgürlüklerini korumak amacıyla yürürlükte olan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hakkında bilgi vermek istiyoruz.

Biz bu verileri;

- Her zaman güvenle saklıyor,

- 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu ve ilgili sair mevzuat kapsamında sunulmakta olan ürün ve hizmetlerde,

- İlgili mevzuattan kaynaklanan saklama, bilgilendirme, raporlama ve ilgili diğer yükümlülüklerin yerine getirilmesinde,

- Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ve diğer ilgili görevli/yetkili mercilerin bilgi ve belge taleplerinin karşılanmasında,

- Şirketimizin diğer ürün / hizmetlerini sunulabilmesi için,

- Akdedilen hizmet sözleşmesinin gereğinin yerine getirilmesinde kullanıyor,

- Kanunun izin verdiği kuruluşlar dışında kimseyle paylaşmıyoruz.

Dilediğiniz zaman bize başvurarak;

- Kişisel verilerinizin kullanılma amacını,

- Hangi kuruluşlarla ve ne amaçla paylaşıldığını öğrenebilirsiniz.

- Eksik ya da hatalı kaydedilen ya da kullanılan bilgilerinizin düzeltilmesini,

- Kanunda öngörülen şartlar sağlanmışsa bilgilerinizin silinmesini ya da yok edilmesini,

Kanun kapsamındaki haklarınızdan yararlanmak için başvurularınızı yazılı olarak kimlik fotokopinizle birlikte destek@onemsoft.com adresine gönderebilirsiniz, detaylı bilgi almak için TBMM’nin resmi internet sitesinden kanunu inceleyebilirsiniz.

*6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”)



Whoops! There was an error.
Whoops \ Exception \ ErrorException (E_CORE_WARNING)
Cannot load module 'memcached' because required module 'igbinary' is not loaded Whoops\Exception\ErrorException thrown with message "Cannot load module 'memcached' because required module 'igbinary' is not loaded" Stacktrace: #0 Whoops\Exception\ErrorException in Unknown:0
Stack frames (1)
0
Whoops
\
Exception
\
ErrorException
Unknown
0
Unknown

Environment & details:

empty
empty
empty
empty
Key Value
session_hash 74cdb30e2fdf293b8dabf2569bd10e2e
Key Value
PATH /usr/local/bin:/bin:/usr/bin
HTTP_ACCEPT text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8
HTTP_ACCEPT_ENCODING br,gzip
HTTP_ACCEPT_LANGUAGE en-US,en;q=0.5
HTTP_CONNECTION Keep-Alive
HTTP_HOST benzersizicerik.com
HTTP_USER_AGENT CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
DOCUMENT_ROOT /home/oyunizm/public_html/benzersizicerik.com
REMOTE_ADDR 3.227.208.0
REMOTE_PORT 43188
SERVER_ADDR 89.252.134.35
SERVER_NAME benzersizicerik.com
SERVER_ADMIN webmaster@benzersizicerik.oyunizm.com
SERVER_PORT 443
REQUEST_SCHEME https
REQUEST_URI /sayfalar/gizlilik-sozlesmesi
REDIRECT_URL /sayfalar/gizlilik-sozlesmesi
HTTPS on
REDIRECT_STATUS 200
SSL_PROTOCOL TLSv1.2
SSL_SESSION_ID f6c2e1806fde4ff43375590e4d94ed3231ab3983b22259481dc384a602a21254
SSL_CIPHER ECDHE-RSA-AES128-GCM-SHA256
SSL_CIPHER_USEKEYSIZE 128
SSL_CIPHER_ALGKEYSIZE 128
SCRIPT_FILENAME /home/oyunizm/public_html/benzersizicerik.com/index.php
QUERY_STRING
SCRIPT_URI https://benzersizicerik.com/sayfalar/gizlilik-sozlesmesi
SCRIPT_URL /sayfalar/gizlilik-sozlesmesi
SCRIPT_NAME /index.php
SERVER_PROTOCOL HTTP/1.1
SERVER_SOFTWARE LiteSpeed
REQUEST_METHOD GET
X-LSCACHE on
PHP_SELF /index.php
REQUEST_TIME_FLOAT 1618711427.5223
REQUEST_TIME 1618711427
Key Value
PATH /usr/local/bin:/bin:/usr/bin
0. Whoops\Handler\PrettyPageHandler